De Bode

In de Bevelandse bode stond deze week een stukje over moestuinieren. De moestuin in hot, steeds meer mensen willen weten  waar hun voedsel vandaan komt, onbespoten en vers van het land, zo op je bord. Dat vind ik ook het leuke van een moestuin, ’s middags bedenk je even welke sla je wilt eten en haalt het even uit de tuin. Rucola, snijsla, kropsla, veldsla, of een combinatie van alles. Natuurlijk is het wel meer werk, want die sla moet gesneden en gewassen worden, en af en toe kom je wel eens een slak tegen maar dat houdt het spannend😃  Vooral rucola uit eigen tuin is zoveel lekkerder dan uit een zakje! Ik kan bijna niet wachten totdat we eindelijk weer eigen groente hebben..

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s