Fruitkooi en Zeeuws-Vlaanderen

De dag begon in de moestuin, onkruid verwijderd en een start gemaakt met het afmaken van de fruitkooi. Dat viel een beetje tegen want de netten van mijn voorganger zitten vol met gaten. Vanmorgen zo’n vijftig gaten dicht gemaakt.
 
En daarna…. naar Morres in Hulst. We zoeken al een tijdje een nieuw bed maar vinden alles te duur  maar kunnen hier moeilijk voor slagen. Dus vanmiddag een rondje Morres, waar we ook niet konden vinden wat we zoeken…. Jammer maar toch nog even een rondje gedaan door de winkel en veel andere leuke dingen gezien😊

Je kan zo een paar uur rond lopen bij Morres als je wil. Maar dat hebben we niet gedaan, want onderweg hadden we nog een tuincentrum gezien en dat is natuurlijk veel leuker😊😊
Nog een paar fruitstruikjes gekocht, twee rode bessen en twee blauwe. Om de oogst te kunnen spreiden heb ik naar de oogtperiode gekeken en daarom voor deze soorten gekozen. Vooral heel blij met de Jonkheer van Tets. Daar hoor ik veel moestuiniers over. Ze schijnen een grote oogst te geven en erg lekker te zijn. Ben benieuwd.

De zogenaamde vierkante moestuin is er ook, zo ben ik ook ooit begonnen.

De achterwand van deze setting is een muurschildering, mooi hé.
Vanavond nog even terug geweest naar Tofje.. want de fruitkooi moest nu eindelijk klaar. Het stond al weken op mijn lijstje. Nog wat gaten dicht gemaakt en dit is het resultaat.
Fijn weekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s