Start van het tuinseizoen

Sinds 2012 heb ik een moestuin. Eerst in  het dorp  achter het koetshuis  maar sinds 1 januari  2017 net buiten het dorp op een ander  volkstuinencomplex. Daar ben ik de gelukkige bezitter van 200 vierkante meter grond. Sinds eind januari zijn we druk bezig met het plaatsen van een schuur en het vervangen van de omheining. Een hele klus, want het is nu 30 maart en het is nog niet klaar. Maar het einde komt in zicht, gelukkig, want het wordt steeds beter weer en binnenkort moet er toch gezaaid worden.

 

Veel materiaal hebben we van de oude tuin meegenomen, alles wordt herbruikt. Een deel gekregen van medetuiniers, of voor weinig geld overgenomen of op de sloop gehaald, Het enige wat we nieuw hebben aangeschaft is het dak. Gewoon van bitumen maar voorlopig is dit afdoende.

De oude schuur wordt afgebroken. Het hout gaan we gebruiken voor  de omheining die ook aan vervanging toe is. En daarna volgden vele ritjes naar de milieustraat om alles wat niet gebruikt werd af te voeren.

 

 

2 Maanden lang vrijwel iedere vrije vrijdag en zaterdag hebben we geklust maar we zijn best een beetje trots op het eindresultaat😏

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s