Start van het tuinseizoen

Ik heb een moestuin sinds 2012. Eerst in het dorp achter het koetshuis maar vanaf 1 januari  2017 aan de rand van Goes op een ander volkstuinencomplex. Daar ben ik de gelukkige bezitter van 200 m2 grond. Sinds eind januari zijn we druk bezig met het plaatsen van een schuur en het vervangen van de omheining. Een hele klus want het is nu 30 maart en het is nog niet klaar. Maar het einde komt in zicht. Dat moet ook wel want binnenkort moet er gezaaid worden.

 

 

Veel materiaal hebben we van de oude tuin meegenomen, alles wordt hergebruikt. Een deel is gekregen van medetuiniers of voor weinig geld overgenomen of op de sloop gehaald. Het enige wat we nieuw hebben aangeschaft is het dak. Gewoon van bitumen maar voorlopig is dit afdoende.

De oude schuur wordt afgebroken. Het hout gaan we gebruiken voor de omheining die ook aan vervanging toe is. Daarna volgen vele ritjes naar de milieustraat om alles wat niet gebruikt wordt af te voeren.

 

 

Twee maanden lang vrijwel iedere vrije vrijdag en zaterdag hebben we geklust. We zijn best een beetje trots op het eindresultaat😏

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s