Tomaten verspenen

Afgelopen zaterdag heb ik gewerkt aan de omheining. Wat een werk was dat, maar het wordt wel leuk. Helaas net wat hout tekort, dus het is nog niet helemaal af.  Maar binnenkort weer een paar dagen vrij dus dan gaan we nog even hout halen bij de sloop. Even zagen en schuren is zo gedaan.

 

Niet slecht toch, voor een amateur😃😃
Vandaag was het tijd om de tomaten te verspenen. Verpotten dus. Ze groeiden het bakje uit, ze hebben al flinke wortels.   Voorzichtig los gemaakt met de achterkant van een lepel, en met een beetje potgrond in een plastic beker overgeplant. Gelijk water erbij en afwachten, maar gaat  eigenlijk altijd goed. Een plastic beker is natuurlijk niet zo duurzaam en groen, maar aangezien ik te weinig potjes heb moet het maar. Ze gaan wel jaren mee. Ik heb het ook eens met wc rollen geprobeerd maar deze beschimmelden steeds, dus daarom toch maar met plastic bekers.

 

 

 

Binnenkort zijn de paprika’s aan de beurt. Wordt vervolgd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s