Boete

In mijn vorige blog schreef ik nog over wild plukken, en wat staat er  de volgende dag in de krant…. je kan een boete krijgen voor het trekken van bramen.. En dat lees je dan ’s morgens bij het ontbijt ….. ook goedemorgen😒
Allemachtig zeg, 4000 euro boete voor een beetje bramen plukken. Ik plukte al bramen toen ik 6 was!! Wat veranderd de wereld toch, en niet ten goede.

Een deel van de pompoenen heeft de regenperiode niet overleefd… maar deze groeit maar door. Hij is inmiddels zo zwaar dat ik hem niet meer kan tillen.  Het is een Big Max, een pompoen die in America vaak wordt geteeld voor wedstrijden. Hij ligt lekker met zijn kont op een badkamertegel, en er is nog niet aan gegeten dus we blijven hoopvol dat hij het goed blijft doen.

 

 

De bieten van de vorige blog met rozemarijn en tijm.  Je moet een beetje houden van de aardse smaak van bieten maar ik vind ze heerlijk😋

Blijkbaar heb ik afgelopen paar dagen een augurk gemist, en dan groeien ze uit tot een monster.  De onderste is het formaat wat ze zou moeten zijn.

Op 21 juli heb ik deze sla gezaaid, en gisteren was ze al ontkiemd. In 6 dagen. Hopelijk blijven de slakken er nu vanaf en lukt het om ze te laten opgroeien tot kropjes.

De kalebassen zijn ook ontkiemd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s