Verhuisbericht.

              verhuisd 3

Moestuinhippie is inmiddels verhuisd en druk bezig met dozen uit pakken. Nog niet alles op de nieuwe blog werkt naar behoren maar hier wordt hard aan gewerkt. De foto’s zijn niet goed overgezet naar WordPress ( zijn niet scherp) en de labels moeten worden overgezet in tags. Verder moeten technisch gezien nog wat aanpassingen gedaan worden om te zorgen dat iedereen de blog weer kan vinden.  En aangezien Moestuinhippie ook nog gewoon een baan heeft kost dit wat tijd. Op blogspot zullen geen tuinberichten meer verschijnen, dus volg ons vooral hier! Nog even geduld voor nieuwe tuinverhalen.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s