Moestuinhippie gaat verhuizen!

De gekleurde dahlia’s zijn ook uit de grond gehaald. Gelukkig net voor de vorst, want de nachten zijn al aardig koud.
Ze worden nu vertroeteld met een dekentje😊

 

Omdat ik er toch te veel had heb ik een deel van de witte dahlia’s aan de kant van de weg gelegd bij de moestuin. Maar toen ik er vandaag langs fietste lagen ze er nog, dus hopelijk neemt iemand ze snel mee. Iets voor jou?

 

Tja, en dan het grote nieuws…. Moestuinhippie gaat verhuizen! Nee, ik zelf niet hoor, maar de website. Ondanks dat ik heel tevreden ben over Blogspot wil ik toch graag meer mogelijkheden en dat is hier heel moeilijk. Of mijn kennis is niet toereikend, dat kan ook.

Hoe dan ook, binnenkort heb ik een nieuwe domeinnaam. https://moestuinhippie.com
Helaas kost het me heel veel tijd om aan de nieuwe site te werken dus tot die tijd wordt er minder geblogd. Als alles goed verloopt ben ik straks weer te zien op de vernieuwe website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s