Even tussendoor

Hallo, Luna hier.

Ik mag de laatste dagen heel vaak mee naar buiten. Dan loop ik met het vrouwtje naar die gekke oranje doos langs de kant van de weg. Daar gooit ze dan iets in. Als ik daarna met een omweg naar huis wil zegt ze “nee Luna, we gaan naar huis, het vrouwtje heeft geen tijd” Duhuhh… ik wil lopen!

Maar ze is onverbiddelijk. Als we thuis zijn gaat ze gelijk weer achter dat zwarte platte ding zitten en stopt van alles in enveloppen, die dan weer in de mand gaan. Als de mand vol is mag ik weer mee naar die oranje doos. Snap jij het nog?

Zaadjes bestellen in de zadenshop kan nog. Dan mag ik weer mee naar buiten, yeahhh!

2 gedachtes over “Even tussendoor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s