Zadenwinkeltje op Moestuinhippie

Zaden kopen zadenwinkel moestuinwinkel moestuinhippie

Terwijl het huis ruikt naar vers gebakken brood klinkt uit de radio ”All I want for Christmas” . Buiten roept een kip heel hard dat ze een ei heeft gelegd, of ze het even komt halen 🙂 “Straks”, denkt ze, “straks zijn jullie weer aan de beurt”. Traag gaan de zaadjes door haar handen om bestellingen klaar te maken. Ze houdt van dit ”winkeltje spelen”, zo kan ze toch nog een beetje tuinieren in de winter. Moestuinhippies just wanna have fun.

Inmiddels zijn er al een paar soorten uitverkocht, ze heeft niet van alle zaden een grote voorraad. Je weet wel, Phythophthora, heeft ervoor gezorgd dat niet alle tomaten de eindstreep haalden.

Voor wie nog zaadjes wil bestellen voor een cadeautje voor Sinterklaas of kerst, lees dan even deze informatie. Vanaf 5 december worden er even geen zaadjes verstuurd. Voorgaande jaren raakten er in de kerstperiode regelmatig bestellingen zoek, en dat vindt Moestuinhippie zonde. Daarom, even een pauze voor de zaadjes. Bestellen mag, je krijgt dan gewoon een nota met een betaalverzoek en ik leg de zaadjes voor je apart. Maar ze gaan pas na 2 januari weer op de post.

Tot slot een paar foto’s van de bloemen uit mijn zadenwinkeltje. Purple it is 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s