Ik ben in de tuin

Zaailingen

De tuin is een plek waar ik het liefst ben, waar ik mijn hoofd leeg maak en probeer mee te bewegen met het ritme dat de plantjes bepalen. Een ritme van zaaien, water geven en uitplanten. De kas is tot de nok toe gevuld met plantjes en dat betekent dat het tuinwerk in een steeds hogere versnelling gaat.

De laatste tijd merk ik dat ik steeds vaker denk… ik moet ook nog een blog schrijven. MOET… Juist dat ene woordje zit me niet lekker. Hoewel ik tuinieren en schrijven allebei heel leuk vind heeft de tuin altijd voorrang, omdat plantjes nu eenmaal zorg nodig hebben. Op dit moment lukt het me niet meer om al die ballen in de lucht te houden, daarom heb ik besloten om even geen blog te schrijven. Ik ga tuinieren!

Hoelang deze blogpauze duurt? Ik weet het niet. Als alle plantjes zijn uitgeplant zal het weer rustiger worden en pak ik het schrijven weer op. Tot die tijd geniet ik van het prachtige weer in de moestuin.

Ik ben in de tuin!

Ps… wil je toch nog een blog lezen? Ik schrijf (al jaren) maandelijks een blog voor De Tuinschuur.be. Mijn laatste blog vind je hier: Afharden en loslaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s