Veel gedaan!

De afgelopen dagen is er weer veel gebeurd.
Gisteren zijn we om compost geweest, bij de milieustraat. Mijn vader heeft me deze keer geholpen, erg fijn bij al dat gesjouw. De compost van de milieustraat  is niet voedzaam, doordat deze op hoge temperatuur wordt verhit.  Ik gebruik compost vooral om de bodem te verbeteren. Op het moment is de grond keihard, er is hier al een paar weken bijna geen regen gevallen, en omdat mijn tuin iets verhoogd ligt is de grond snel droog.  Als het volgende week gaat regenen ( het zal toch wel een keer gaan regenen?)  wordt de bodem zachter en halen de wormen de compost naar beneden. Handig toch?

 

We halen de compost in oude potgrondzakken, en verdelen dit over de grond.
Op de voorgrond van de foto zie je de platte bak, die nog in elkaar gezet moet worden. Gisteren mee bezig geweest, maar ik had iets verkeerd opgemeten, en dus paste het allemaal niet. Nieuwe poging volgt.

En vandaag is er weer geschilderd,  het hek is klaar!

Verder is de tuin nog steeds een beetje een bende, dus morgen moet er nog opgeruimd worden.  Onkruid verwijderen, platte bakken in elkaar zetten, oude waterton opruimen, enz enz.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s