Veel gedaan

De afgelopen dagen is er weer veel gebeurd.
Gisteren hebben we compost gehaald bij de milieustraat. Mijn vader heeft me deze keer geholpen. Erg fijn bij al dat gesjouw. De compost van de milieustraat is niet voedzaam omdat deze op hoge temperatuur wordt verhit. Ik gebruik compost vooral om de bodem te verbeteren. De grond van de moestuin is nu nog keihard. Het heeft al een paar weken niet geregend en mijn tuin ligt iets verhoogd waardoor de grond snel droog is. Als het volgende week gaat regenen wordt de bodem zachter en halen de wormen de compost naar beneden.

 

 

We halen de compost in oude potgrondzakken en verdelen dit over de grond.
Op de voorgrond van de foto zie je de platte bak die nog in elkaar gezet moet worden. Gisteren mee bezig geweest maar ik had iets verkeerd opgemeten en daardoor paste het allemaal niet. Nieuwe poging volgt.

Vandaag is er weer geschilderd. Het hek is klaar.

Verder is de tuin nog steeds een beetje een bende dus morgen moet er nog opgeruimd worden. Onkruid verwijderen, platte bakken in elkaar zetten, oude waterton opruimen, enzovoort.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s