De oude moestuin

Eindelijk staat er groente in de tuin. De sla plantjes staan in de bak, ik moet er alleen aan denken dat ik ze ook water geef😄. De bak is niet zo hoog dus het wordt snel warm, vanmiddag lagen de slaplantjes slap op de grond dus hopelijk redden ze het.
De paden zijn gemaakt, uitgemeten en aangetrapt.
Ik ben terug geweest naar mijn oude tuin om te zien of er nog iets groeit . Ja dus, de rabarber staat te bloeien, de frambozen komen gewoon weer de grond uit en overal staan paardenbloemen.
De tuin trekt zich niets aan van de plannen, ze groeit gewoon verder. En iemand heeft “mijn” rabarber geoogst…
De bieslook heeft twintig kinderen gekregen😄

Gisteren veel klusjes in huis gedaan. Tomaten, Afrikaantjes, goudsbloemen en Cosmea verspeend. En vruchtgewassen gezaaid want het is inmiddels al half april. Ik moest er eerst plaats voor maken in huis want alles staat al vol. Nu staan ze even in de bijkeuken. Het wordt daar nu wel erg vol, maar als de koude nachten van deze week voorbij zijn verhuizen de tomaten naar de kas, voordat ze te dun opgroeien. Ik zet ze nu iedere dag buiten, zodat ze kunnen wennen aan het zonlicht en de buitentemperatuur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s