Alweer regen

De oogst van afgelopen weekend.  Ik wil graag piccalilly gaan maken, en wortels zorgen voor een wat zoetere smaak  en fleuren de boel nog wat op, aangezien piccalilly meestal een nogal gele brei
is. 😊
Helaas nog geen tijd gehad om de groente te snijden en in het zout te leggen maar dat komt nog wel.

 

En dan vandaag…… alweer regen. Heel veel regen. Er is afgelopen weekend al veel gevallen ( zo’n 50 mm) en terwijl ik deze blog zit te schrijven hoor ik nog veel meer regen op het dak van de bijkeuken. Eén van de ibc-containers op de moestuin zit al vol, en ik bedacht me net dat morgen de pijp weggehaald moet worden, anders loopt hij over. Als alles er naast valt zou de vloer van de schuur wel eens nat kunnen worden.

Dus dit keer geen mooie foto’s van de moestuin, maar plaatjes met regen….☔
Afgelopen voorjaar deden we bijna een  regendansje in de hoop dat een buitje de droogte zou herstellen., maar dat is nu wel anders. En als ik het weerbericht mag geloven komt er komende dagen nog veel meer… dat wordt niet veel tuin deze week.

 

Leuker kan ik het niet maken😐

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s